Bijzondere vormen

Niet elk raam is mooi recht of vierkant. Je komt ze overal tegen, zowel in oude historische panden als nieuwe gebouwen, alleraardigste ronde raampjes, schuine raampartijen, hoge ronde togen en noem zo maar op.

Woko kan u vrijwel in alle gevallen een geconfectioneerde oplossing bieden, al is dat niet altijd eenvoudig. Hieronder vindt u twee voorbeelden hoe wij te werk gaan. Omdat wij maatwerk leveren vraagt elke uitvoering een andere aanpak. Wij helpen en adviseren u graag en zorgen ervoor dat u de beste oplossing krijgt.

Schuine ramen

Het gordijn voor een schuin raam wordt geconfectioneerd met een enkele plooi of een vlinderplooi. Voor stofverbruik zie hoofdstuk gordijnen met plooien. De bovenkant wordt via een computergestuurd programma berekend en uitgesneden. Daardoor wordt de plooi rechtstandig verwerkt. Het schuine gordijn wordt verder uitgevoerd volgens het basis gordijn.

Toog raam

Het gordijn voor een toog raam wordt geconfectioneerd met een enkele plooi of een vlinderplooi. Voor stofverbruik zie hoofdstuk gordijnen met plooien. De bovenkant wordt via een computergestuurd programma berekend en uitgesneden. Daardoor wordt de plooi rechtstandig verwerkt. Het toog gordijn wordt verder uitgevoerd volgens het basis gordijn