Vouwgordijnen

U kunt bij Woko terecht voor verschillende modellen vouwgordijnen. Elk model wordt opgebouwd vanuit een basisconfectie. Stofpatronen worden altijd symmetrisch vanuit het midden verdeeld. Streeppatronen beginnen en eindigen altijd met dezelfde kleur.

Bovenkant met klittenband

Aan de bovenkant van het vouwgordijn wordt over de gehele breedte een zacht klittenband gestikt van 2 cm hoog. Daarmee wordt het vouwgordijn aan de rail bevestigd.

Zijkanten

Aan de 2 zijkanten van het vouwgordijn wordt een dubbele zijzoom van 4 cmbreed gestikt. Met uitzondering van het model Toscane, bij dat model zijn de enkele zijzomen 9 cmbreed.

Onderzoom

De onderzoom is 3.5 cm hoog en wordt dubbel gestikt. Aan de bovenkant van de onderzoom wordt een opening vrij gehouden, waardoor er ruimte is voor het plaatsen van een verzwaringsprofiel.

Hoeken

De hoeken van de onderzoom zijn dicht gestikt, zodat het verzwaringsprofiel er niet uit kan schuiven.

Naden

Bij toepassing van kamerhoge gordijnstoffen kunnen vouwgordijnen naadloos verwerkt worden. Bij een stofbaanbreedte van 140 cm zijn vouwgordijnen tot 120 cm breed naadloos te confectioneren. Daarboven wordt in het vouwgordijn één of meer naden verwerkt.

Vouwgordijn met 2 banen

Een vouwgordijn met 2 banen stof krijgt een naad. De naad wordt in het midden van een vouwgordijn gestikt.

Vouwgordijn met 3 banen

Een vouwgordijnen met 3 banen krijgt 2 naden. De middelste baan is hier een volle baan. De twee buitenste banen kunnen evenredig smaller zijn.